STIHL MS 181

Përshkrim

MS 181 C-BE është dhurata jonë për këdo që merr atë teknologji është këtu për të na shërbyer. (Dhe jo anasjelltas.) Me sistemin Easy2Start™ në bord, ndezja e kësaj sharrë elektrike nuk mund të ishte më e thjeshtë apo më e shpejtë. Vetëm një tërheqje e lehtë e kordonit e bën këtë. Dhe rregulluesi ynë i shpejtë i zinxhirit bën të mundur rregullimin e zinxhirit të sharrës pa mjete. Ky model ka gjithashtu sistemin tonë të filtrimit të ajrit para ndarjes – i cili mund të zgjasë jetën e filtrit tuaj të ajrit deri në pesë herë në krahasim me modelet e mëparshme.