Sperkatës Motorik Stihl SR420

1,5 kW, 250 mbar, 3.700 l/min. Me sistem filtrash, kuti e
brendshme të pjesëve shtesë dhe mbajtës të tubit thithës.
Opsione fshirjeje me vakuum me të njomë/thatë, elemente/
trastë filtri, rrotëza me ndërprerës bllokimi, dorezë çeliku e
pandryshkshme me lidhje me shkëputje të shpejtë.

Kategoria: , Tag: