Sharrë Krasitjeje STIHL PR 16

Përshkrim

Teh sharre 16 cm, 160 g, degë deri në 50 mm në diametër. Për sharrim të shpejtë dhe të saktë. Dhëmbëz japonez me tre anë, çelik i ngurtësuar me impuls, i kromuar, formë tehu konik, dorezë ergonomike me dy komponentë, teh sharre e palosshme, rezistente ndaj korrozionit.