Sharra Krasitëse STIHL PR 24

Categories: , ,

Përshkrim

Për sharrim të shpejtë dhe të saktë Ø deri në 8 cm, teh japonez me 3 anë, dhëmbë çeliku të ngurtësuar dhe të kromuar me impuls, formë tehu konik, dorezë ergonomike me 2 komponentë, rezistente ndaj korrozionit, këllëf për montim në të dyja anët për të dyja majtas- dhe përdoruesit e djathtë.