Prerëse Gardhi me Benzinë STIHL HS 82T

Vegël profesionale me shpejtësi më të madhe teh për prerje të saktë. Motori 2-MIX, sistem anti-dridhje STIHL, sistem filtri ajri me jetëgjatësi, tehe prerëse të dyanshme në versionin e prerjes, dorezë rrotulluese me shumë funksione, mbrojtës me prerje dhe majë me vidë, buton ndalimi.