Prerëse Gardhesh me Bateri STIHL HSA 26

Përshkrim

Me bateri AS 2 dhe karikues AL1

Gërshërë shkurresh të lehta dhe kompakte pa kabllo me prerës shkurresh për të shkurtuar dhe mbajtur gardhe më të vogla me gjelbërim të përhershëm dhe pemë dekorative me gjethe të vogla. Prerës shkurre me gjeometri të optimizuar prerës STIHL për një përvojë optimale prerjeje. Me makinë prerëse bari, përfshirë për prerjen e skajeve të lëndinës. Dorezë kontrolli që nuk rrëshqet për ergonomi të përsosur, ndryshim të shpejtë të tehut pa mjete dhe tregues të nivelit të karikimit të baterisë, në mënyrë që të mund të vëzhgoni kapacitetin e mbetur të baterisë në çdo kohë. Bateria AS 2 punon ekskluzivisht me produktet në Sistemin AS dhe nuk është në përputhje me HSA 25.
Të përfshira në komplet:
1 x AS 2 litium-jon, 28 Wh, 10,8 V
1 x AL 1 karikues standard
1 x prerës shkurresh, gjatësia e prerjes 20 cm, duke përfshirë prerjen tërthore të këllëfës së tehut
1 x presë bari, gjerësia e prerjes 12 cm duke përfshirë prerjen tërthore të këllëfës së tehut
1 x çantë transporti e zezë / portokalli me vrima për montim në mur