Prerëse Gardhesh Elektrike STIHL HSE 42

Kjo makinë prerëse elektrike jashtëzakonisht e lehtë dhe e dobishme është ideale për prerje të qetë të gardheve dhe shkurreve përreth kopshtit. Falë shpejtësisë së lartë të tehut dhe hapësirës së madhe të dhëmbëve, kjo prerëse e re pret pa probleme dhe me efikasitet. Kontrolli i çelësit me dy duar me bllokues këmbëze për përdorim të sigurt. Pesha e tij e ulët siguron që ju të mund të prisni për periudha të gjata, ndërsa doreza e saj e përparme e sapoformuar e mbështjellë e bën të lehtë ndërrimin nga vertikale në atë horizontale.

Përshkrim

Tensioni nominal 220-240 V
Fuqia dalëse 420 W
Pesha 1) 3 kg
Pesha 1) 6,6 paund
Niveli i presionit të zërit 2) 84 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit 3) 95 dB (A)
Niveli i dridhjeve majtas / djathtas 4) 3,1 / 1,5 m / s²
Gjatësia totale 92 cm
Gjatësia e tehut 45 cm
Hapësira e dhëmbëve 21 mm
Gjatësia e kabllit 0.3