Precinuese Profilesh Wolfcraft 4029000

për profilet metalike C dhe U (trashësia maksimale 2 x 0,6 mm)
bashkim i shpejtë dhe i lehtë i profileve të çelikut
për bashkimin e përhershëm të dy profileve vertikale
përpjekje minimale përmes levës optimale
paketimi: flluskë rrëshqitëse

Kategoria:

Përshkrim

për profilet metalike C dhe U (trashësia maksimale 2 x 0,6 mm)
bashkim i shpejtë dhe i lehtë i profileve të çelikut
për bashkimin e përhershëm të dy profileve vertikale
përpjekje minimale përmes levës optimale
paketimi: flluskë rrëshqitëse