Pincë e kombinuar hundë maje KNIPEX 08 26 145

Kategoria: ,

Përshkrim

Pincë e vogël e kombinuar me levë të lartë me nofull të mprehtë.
Për të gjitha punët e zakonshme të instalimit dhe riparimit.
Përdorimi i dobishëm kur punoni në zona të kufizuara falë modelit të hollë të kokës dhe nofullave të mprehta (kundër përdredhjes)
Sipërfaqet mbërthyese me kontur të veçantë konveks në njërën anë për kapje të sigurt të pjesëve të sheshta
Vrazda e bluar në zonën e kapjes lejon që pjesët e vogla të tilla si gozhdët, kunjat dhe bulonat të mbahen dhe tërhiqen
Pincë kombinimi të besueshëm dhe të larmishëm kur jeni jashtë dhe rreth e rrotull
Prerje e lehtë falë bashkimit me levë të lartë
Me tehe prerëse për tela të butë, mesatarisht të fortë dhe të fortë
Skajet prerëse të ngurtësuara gjithashtu me induksion, fortësia e skajit prerës përafërsisht. 61 HRC
Jetë e gjatë shërbimi dhe këshilla të qëndrueshme
Çeliku i veglave speciale të cilësisë së lartë, i farkëtuar, i ngurtësuar me shumë faza