Pastrues me ujë të ftohtë me presion të lartë RE163

10 – 150 bar, 650 l/h, 27,7 kg.
Kokë pompe prej tunxhi,
pistona qeramike, kontroll
presioni/rryme, matës presioni,
dorezë teleskopike prej alumini,
dorezë transporti prej alumini,
kapak i përparmë me palosje
me kapës gryke, grykë
rrotulluese dhe spërkatës me
ventilator, mbajtës spërkatësi
dhe pjesë shtesë, mbajtëse
për tubin tekstil të sheshtë,
tub çeliku i përforcuar prej
9 m, me kllapë rrotulluese
të kordonit, sistem matës
për detergjentin, rezervuar
detergjenti prej 2 l.

Kategoria: , Tag: