Pastrues me Presion STIHL RE 130 Plus

Pastrues i fuqishëm nën presion me rehati të jashtëzakonshme. Koka e pompës prej alumini, motor induksioni pa furçë, çantë e integruar e rrotave, grup spërkatës me agjent pastrimi të dozueshëm, grykë rrotulluese, hundë e rregullueshme e ventilatorit me rregullim të presionit, bashkim i shpejtë kundër stërvitjes në këmbëzë dhe mjet, pozicion parkimi për fikjen e spërkatësit kur për pushime, zorrë me presion të lartë 9 m të përforcuar me çelik, mbështjellje e zorrës, dorezë transporti e përforcuar, spërkatës veçanërisht e gjatë me dorezë të butë për funksionim të përshtatshëm, dorezë teleskopike alumini, ndarje magazinimi anash me grykë të integruar dhe ruajtje të kabllit të energjisë.

Përshkrim

Presioni i funksionimit 135 bar
Presioni maksimal 1) 150 bar
Min.përçueshmëria e ujit 420 l/h
Qarkullimi maksimal i ujit 500 l/h
Temperatura maksimale e furnizimit me ujë 40 ° C
Pesha 2) 21.2 kg
Niveli i fuqisë së zërit 3) 86 dB (A)
Gjatësia e kabllit të rrymës 5 m
Vibrimi i gjallë majtas 4) 1,3 m / s²
Niveli i dridhjeve djathtas 4) 2,4 m / s²
Tensioni i rrjetit 230 V
Gjatësia e zorrës me presion të lartë 9 m