Pantallona STIHL Dynamic

Kategoria: ,

Përshkrim

Pantallona pune me rezistencë prerjeje të certifikuar sipas BS EN 381-5, Dizajni A. Zonat e gjurit të paraformuara, të përforcuara të dyfishta. Pjesa e përparme e pantallonave e bërë nga Beaver Extreme e fortë. Përforcuar gjithashtu me material që ajroset, i papërshkueshëm nga uji dhe rezistent ndaj gjembave. Mbrapa e pantallonave plotësisht elastike e pajisur me zinxhirë ventilimi. Xhep i madh kofshë me xhep celulari në brendësi. Ngjyra Antracit / Portokalli (Klasa 1).