MotoSharrë STIHL MSA 161 T

Përshkrim

Një anëtar i serisë AP Battery, MSA 161 T është ideal për arbëristët profesionistë që kërkojnë performancë të lehtë dhe të qetë për punë në pemë. E pajisur me një motor elektrik pa furçë të kategorisë komerciale, kjo sharrë elektrike me dorezë të sipërme me zero shkarkime ofron shpejtësi ideale, kapacitet prerjeje dhe kohë pune. Kjo sharrë elektrike me zinxhir përmban gjithashtu teknologjinë e nisjes së menjëhershme dhe është e lehtë për t’u përdorur dhe manovruar, duke reduktuar lodhjen e përdoruesit. MSA 161 T është gjithashtu i pajisur me një zinxhir sharre ¼” STIHL PICCO™ për performancë precize të prerjes dhe sigurimin e prerjeve të pastra dhe të lëmuara, duke e bërë atë ideal për krasitjen dhe mirëmbajtjen në pemë. Përjetoni përfitimet e një baterie me performancë të lartë sharrë me zinxhir me MSA 161 T.

Burimi Energjisë Bateria
PESHA E KOMUNËS 4.6 £.
PESHA (w/ AP 200) 7,5 lbs.
GJATËSIA E SHIRIT UDHËZUES (Rekomandohet) 12 inç.
ZINXHIR OILOMATIC® 1/4″ PM3
KAPACITETI I VAJIT ZINXHIRI 3,5 oz.
SERIA E BATARIVE Seria AP
KOHA E EKZEKUTIMIT (me AP 200) Deri në 42 min.