Motosharra STIHL MSA 120 C-R

Burimi energjisë BATERIA
PESHA (w/AK 20) 8,2 lbs.
GJATËSIA E SHIRIT UDHËZUES (Rekomandohet) 12 inç.
ZINXHIR OILOMATIC® 1/4″ PM3
KAPACITETI I VAJIT ZINXHIR 3,7 oz.
SERIA E BATARIVE Seria AK
KOHA E EKZEKUTIMIT (me AK 20) Deri në 40 min.

Përshkrim

MSA 120 C-B është sharrë elektrike me zinxhir për pastrimin e stuhisë ose heqjen e gjymtyrëve përreth pronës suaj. Është i lehtë me vetëm 8.2 lbs. (përfshirë baterinë, shiritin dhe zinxhirin) dhe përmban dridhje të ulët, rregullim të shpejtë të zinxhirit dhe funksion të frenimit të zinxhirit STIHL Quickstop® Plus. Vjen gjithashtu me zinxhirin ekskluziv të sharrës ¼” STIHL PICCO™, i krijuar për t’u përdorur në sharrë elektrike me motor STIHL me bateri. Në dru me diametër katër inç, kjo sharrë elektrike me zinxhir STIHL AK mund të bëjë 100 prerje me një karikim të vetëm, gjë që ju jep fuqi të mjaftueshme për të përballuar një pirg të gjatë dru zjarri. Shtoni këtë sharrë elektrike me motor me bateri në garazhin tuaj sot.

Gjatësia aktuale e shiritit udhëzues të listuar mund të ndryshojë nga gjatësia efektive e prerjes, bazuar në atë ku është instaluar koka elektrike. Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit dhe kushteve.

Bateritë dhe karikuesit mund të blihen veçmas ose si grup i kombinuar me vegla.