Motosharra STIHL MS193t

MS 193 T është me çmim të përballueshëm dhe i mbushur me karakteristika premium që kursen kohë dhe para. Puntoret profesionistë dhe personeli i shërbimit të pemëve do të vlerësojnë raportin e tij të fuqishëm të energjisë ndaj peshës dhe modelin kompakt, ergonomik të trajtuar nga lart, Për trajtimin e pajisjeve më të lehtë dhe më pak lodhjen e operatorëve për punë të kërkuara. Teknologjia efikase e karburantit të mjetit zvogëlon koston e karburantit dhe emetimet *. MS 193 T vjen me një mbajtës të përshtatshëm të plotë për mbulesën e filtrit të ajrit, një unazë litar. Ky produkt i lehtë për tu përdorur STIHL është ndërtuar me krenari në Amerikë * për profesionistin e kërkuar që dëshiron një sharrë çmimi me një çmim të përballueshëm.

Categories: , Tag: