Motosharra STIHL MS 194 T

Me raportin e tij të jashtëzakonshëm fuqi-peshë, MS 194 T paketon performancën e nivelit profesional në një trup kompakt dhe të lehtë. Motori i tij efikas dhe me emetim të ulët jep ekonomi të shkëlqyer të karburantit, duke i lejuar përdoruesit të kursejnë para në gaz dhe të kursejnë kohë në karburant. Ndalimi me një prekje i lejon përdoruesit të fikin motorin me shtypjen e një butoni, gjë që kursen kohë dhe zvogëlon mundësinë e përmbytjes kur rindizet. I besueshëm dhe punëtor, MS 194 T përfshin gjithashtu një port diagnostikues, duke e bërë të lehtë identifikimin dhe shërbimin.

Përshkrim

Me raportin e tij të jashtëzakonshëm fuqi-peshë, MS 194 T paketon performancën e nivelit profesional në një trup kompakt dhe të lehtë. Motori i tij efikas dhe me emetim të ulët jep ekonomi të shkëlqyer të karburantit, duke i lejuar përdoruesit të kursejnë para në gaz dhe të kursejnë kohë në karburant. Ndalimi me një prekje i lejon përdoruesit të fikin motorin me shtypjen e një butoni, gjë që kursen kohë dhe zvogëlon mundësinë e përmbytjes kur rindizet. I besueshëm dhe punëtor, MS 194 T përfshin gjithashtu një port diagnostikues, duke e bërë të lehtë identifikimin dhe shërbimin.

STIHL Zinxhiri i sharrës Oilomatic katrani/tipi 1/4″ P
Zhvendosja cm³ 31.76
Fuqia e prodhimit kW/bhp 1.4/1.9
Pesha kg 1) 3.3
Raporti fuqi-peshë kg/kW 2.4
Pesha kg 2) 3,67 / 3,73
Gjatësia e shufrave cm 30-35
Gjatësia e shufrës ” 12-14
CO2 g/kWh 896
Niveli i presionit të zërit dB(A) 3) 100
Niveli i fuqisë së zërit dB(A) 3) 112
Vlerat e dridhjeve majtas/djathtas m/s² 4) 3.6/3.6
Vëllimi i rezervuarit l 0,27
Shpejtësia me fuqinë maksimale rpm 10.500
Spikë parakolp Spike polimer
Doreza – numri i dhëmbëve 8 Z
Cilindër 4 kanal / krom
Materiali i filtrit Kunststoffgewebe
Pompë vaji jo e rregullueshme, Tensioni i zinxhirit anësor
Karakteristikat shtesë Ematic-Kettenschmiersystem
Filtri Filtri standard
Profil me dhëmbëza
Tensionimi i zinxhirit Tensioni i zinxhirit anësor
Sistemi kundër dridhjeve Sistemi AV
Lloji i dorezës Tophandle
Shkar Standardschalldämpfer
Kapak mbushës Kapaku i karburantit pa vegla
Hapësira zinxhir 1/4″P
Kapakët kufizues të karburatorit / Kompensator / Spülvorlage
Konsumi i karburantit i certifikuar nga EPA glh 0,632
Konsumi i karburantit i certifikuar nga EPA l/h 0,632
Vëllimi i rezervuarit të vajit cm3 220