Motosharra STIHL MS 170

Përshkrim

STIHL MS 170 është sharrë elektrike me zinxhir perfekt e lehtë për pronarët e shtëpive që kërkojnë një vlerë të madhe. Kompakt, i lehtë me sasinë e duhur të fuqisë, MS 170 bën punën e shpejtë të prerjes ose prerjes së pemëve të vogla, gjymtyrëve të rënë pas një stuhie dhe detyra të tjera përreth oborrit. Dhe madje edhe me çmimin e tij fantastik, MS 170 ka shumë nga të njëjtat karakteristika të dizajnit nga të cilat varen profesionistët.