Motosharra Elektrike STIHL MSE 170

Sharrë elektrike elektrike e lehtë dhe e përshtatshme për prerjen e druve të zjarrit. Ergonomi e shkëlqyeshme për funksionim pa mundim, frena zinxhir Super QuickStop, dorezë e butë për kapje të mirë dhe punë të rehatshme, kapak i rezervuarit të vajit pa vegla për mbushje të lehtë dhe të sigurt me vaj zinxhiri, mbrojtje nga mbingarkesa.

Kategoria: , ,

Përshkrim

Specifikimet teknike Vlera
Tensioni nominal 230 V
Fuqia e prodhimit 1,7 kW
Pesha 1) 4,2 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 92 dB(A)
Niveli i fuqisë së zërit 3) 103 dB(A)
Niveli i dridhjeve, majtas/djathtas 4) 2,9/3,4 m/s²
Gjatësia e kabllit 0,4 m
STIHL zinxhir sharre Oilomatic tip Picco Micro Mini 3 (PMM3)
Hapësira e zinxhirit të sharrës 3/8″ P