Motokosa me Benzine STIHL FS 450

Sharrë pastrimi veçanërisht të fuqishme për të punuar në zona sfiduese me bar dhe shkurre të fortë. E shkëlqyeshme për punë me sharrë. Sistem anti-dridhje me 4 pika, dorezë me shumë funksione, dorezë biçiklete.

Categories: , , ,

Përshkrim

Cilindrata 44.3 cm³
Fuqia e prodhimit 2.1 / 2.9 kW / bhp
Pesha 1) 8 kg
Niveli i presionit të zërit me vegël plastike 2) 99 dB (A)
Niveli i presionit të zërit me vegël metalike 2) 99 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit me vegël metalike 2) 111 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit 2) 113 dB (A)
Niveli i dridhjeve, majtas/djathtas me mjet plastik 3) 3/3 m/s²
Niveli i dridhjeve, majtas / djathtas me vegël metalike 3) 3.6 / 2.6 m / s²
Gjatësia totale 4) 176 cm
Mjet prerës AutoCut