Motokosa me Benzine per sip. te medha STIHL FS 120

Me ekuilibër të përsosur dhe një raport të shkëlqyer fuqi-peshë, është ideal për prerje profesionale me furçë. Një bosht lëvizës i ngurtë siguron performancë të lartë gjatë gjithë ditës. Elastostart siguron fillimin e lehtë dhe një sistem filtri me jetëgjatësi, me kompensues dhe vetë-pastrim, që zgjat në mënyrë të konsiderueshme intervalet ndërmjet pastrimit.

Categories: ,

Përshkrim

Hapesira 30,8 cm³
Fuqia dalëse 1,3/1,8 kW/bhp
Pesha 1) 6,3 kg
Niveli i presionit të zërit me vegël plastike 2) 95 dB(A)
Niveli i dridhjeve, majtas/djathtas me mjet plastik 3) 4,9/3,5 m/s²
Gjatësia totale 4) 176 cm
Mjet prerës Teh prerës i barit 230-2