Motokosa Elektrike STIHL FSE 81

Korrese elektrike me performancë të lartë me dorezë me unazë dhe kapje të butë, ideale për kositjen e zonave të mëdha pranë shtëpisë. Me kokën e linjës Tap´n’go AutoCut C 5-2. Motor elektrik i fuqishëm 1000 W me kontroll elektronik të shpejtësisë. Doreza e butë e dorezës dhe rrota matës që ul dridhjet për të mbrojtur objektet nga linja e prerjes.

Kategoria: , , ,

Përshkrim

Tensioni nominal 230 V
Performanca 1000 W
Pesha 1) 4.7 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 83 dB (A)
Niveli i fuqisë së zërit 2) 93 dB (A)
Niveli i dridhjeve, majtas / djathtas 3) 2,9 / 2,2 m / s²
Gjatësia totale 4) 153 cm
Diametri i rrethit të prerjes 350 mm
Mjeti prerës Koka kositëse AutoCut C 5-2 –
Gjatësia e kabllit 0.500+ 0.050