Motokosa Benzine STIHL FS 350

Kategoria: , , ,

Përshkrim

• Numri i MODEL-it të makinës FS-350.
• Cilindrata e kësaj makine është 40.2 cm³
• Pesha e thatë e makinës është 7.3 kg
• Gjatësia totale e të gjithë makinës është 177 cm
• Fuqia dalëse e gjeneruar nga FS-350 është 1,6 kw / 2,2 HP
• STIHL ElastoStart është një dorezë e posaçme e nisjes e cila siguron një proces të qetë nisjeje pa ndonjë forcë të papritur të pikut.
• Sistemi anti-dridhje Dridhjet e forta në dorezat e veglave elektrike mund të çojnë në efekte afatgjata në enët e gjakut në duar dhe krahë.
• Doreza e biçikletës lejon që makineria të drejtohet lehtësisht, duke e bërë atë ideale për të punuar në zona të mëdha dhe në këtë mënyrë redukton lodhjen