Matrapiku shpues elektronik HR2300

2 Funksione operuese – vetëm rrotullim, trapan me rrotullim
Më pak dridhje të puntos perftohen duke zgjatur pjesën e udhëzuesit të puntos me 9 mm se modeli aktual
Kalibrues per regullimin me nje levizje te thellesise
Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Kufizuesi I momentit te rrotullimit per mbrojtje te operatorit
Dizajn kompakt dhe I lehte me peshe te ulet te motorit
Doreze kunder rreshqitjes , ergonomike , dhe komode
Mekanizem I pozicionimit te daltes ne 40 pozicione ne 360 grade
Leve per nderim te procesit te punes e vendosur ne pjesen e poshtme per mbrojtje