Makinë prerëse gardhesh Stihl HSE81

230 V, 650 W, nga 4,1 kg*. Ideale për gardhet me degë të
trasha. Mbrojtës i integruar kundër prerjeve dhe i majës, zgjatim boshti, thika prerëse me dy anë me hapësira të gjera të
dhëmbëve dorezë rrotulluese me 5 pozicione, dridhje e ulët,
lirim tendosjeje.