Makinë prerëse gardhesh Stihl HS56

21,4 cm³, 0,65 kW/0,9 hp, 4,5 kg*. Perfekt për kopshtarët dhe
fermerët profesionistë. Sistem kundër dridhjes STIHL, STIHL
ErgoStart, sistem jetëgjatë i filtrit të ajrit, motor 2-MIX, tapë
karburanti pa përdorimin e veglave, thika prerëse me dy anë,
vidhosje kundër prerjeve dhe mbrojtës maje.