Makinë prerëse gardhesh Stihl HS45

27,2 cm³, 0,75 kW/1,0 hp, nga 4,7 kg*. Model i nivelit fillestar
për mirëmbajtjen e kaçubeve dhe shkurreve në kopsht. Sistem
kundër dridhjes STIHL, STIHL ElastoStart, sistem jetëgjatë i
filtrit të ajrit, motor 2-MIX, thika prerëse me një anë, mbrojtje
e integruar kundër prerjeve.