Makinë prerëse gardhesh me bateri Stihl HSA65

Prerës gardhesh i fuqishëm, i qetë, pa kabllo me një bateri
mahnitëse me jone litiumi. Ritëm i lartë goditjesh, thikë prerëse
me një gjatësi shufre prej 50 cm, hapësirë e gjerë e dhëmbëve
dhe gjatësi dhëmbësh për degë deri në 22 mm në diametër,
thika prerëse me një anë, pesha 3,5 kg**.