Krasitës Ligustrash STIHL HSA 56

Përshkrim

Prerësja mbrojtëse HSA 56 ofron performancë dhe vlerë të jashtëzakonshme. Është portativ dhe i lehtë me vetëm 8,1 lbs. (përfshirë baterinë AK 10), ndërsa ka edhe një goditje të performancës. Ai përmban një shpejtësi të lartë prerjeje prej 2,800 goditjesh në minutë, duke prerë nëpër gardhe të mbipopulluara me dridhje minimale. Shkurtoni gjatësinë e tre fushave të futbollit me një karikim të vetëm – kjo është deri në 1000 këmbë. Dhe kur të keni mbaruar, thjesht vareni në mur nga foleja e tij e varur në bord. Është një prerës i mrekullueshëm mbrojtës i serisë STIHL AK për kujdesin e oborrit periferik.