Krasitës Ligustrash STIHL HSA 45

Pjesë e serisë AI, prerësja mbrojtëse HSA 45 ofron shpejtësi të lartë prerjeje dhe një dizajn kompakt, ergonomik. Është i lehtë për transportueshmëri të përmirësuar dhe përmban një bateri të integruar – kështu që nuk ka bateri ose karikues të veçantë për t’u menaxhuar. Me një karikim të vetëm, HSA 45 mund të shkurtojë një gardh 20″ të gjerë dhe një gjatësi më të gjatë se një fushë futbolli (360 këmbë). Dhe me shpejtësinë e lartë të prerjes prej 2500 goditje në minutë, do të kujdeset për oborrin tuaj të vogël urban. është një makinë prerëse mbrojtëse e shkëlqyer me bateri për kujdesin e pronës më të vogël.

Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit

Përshkrim

Pjesë e serisë AI, prerësja mbrojtëse HSA 45 ofron shpejtësi të lartë prerjeje dhe një dizajn kompakt, ergonomik. Është i lehtë për transportueshmëri të përmirësuar dhe përmban një bateri të integruar – kështu që nuk ka bateri ose karikues të veçantë për t’u menaxhuar. Me një karikim të vetëm, HSA 45 mund të shkurtojë një gardh 20″ të gjerë dhe një gjatësi më të gjatë se një fushë futbolli (360 këmbë). Dhe me shpejtësinë e lartë të prerjes prej 2500 goditje në minutë, do të kujdeset për oborrin tuaj të vogël urban. është një makinë prerëse mbrojtëse e shkëlqyer me bateri për kujdesin e pronës më të vogël.

Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit

Burimi Energjisë Bateria
PESHA 5.1 lbs.
GJATESIA E TEHIT 20 in.
LIDHJE PER MINUTE 2500
SERIA E BATARIVE Seria AI
KOHA E FUNKSIONIMIT (me baterinë e integruar) 40 min.
KOHA E KARKIMIT 210 min.