Korrese Viking MB248

Kositësja e benzinës MB 248 nga VIKING është ideal për lëndina të vogla dhe të mesme deri në afërsisht 1200m². Me një rregullim qendror të lartësisë së prerjes 7 fazore, një teh me cilësi të lartë VIKING për të siguruar një prerje të pastër dhe strehim të fortë prej çeliku, MB 248 nga VIKING është zgjedhja kompakte, me kosto efektive.

Kategoria: , Tag: