Korrese Viking MB 253T

Ky kositës më i madh i VIKING ka një gjerësi prerëse prej 51 cm (20 “) ideal për lëndina të mesme dhe të mëdha. Kositësja është e pajisur me një motor të fuqishëm OHV me sistemin” ReadyStart “, i cili siguron fillimin e lehtë, drejtimin e lehte si dhe qëndrueshmëri, dhe një rregullim 7-nivele i lartësisë qendrore të prerjes.

Kategoria: , Tag: