Korrëse Bari STIHL RME 443C

Me makinën elektrike të barit STIHL RME 443 C, puna e kopshtarisë është jo vetëm më efikase, por edhe më ergonomike. timoni mono-komfort siguron përdorim të lehtë gjatë kositjes dhe heqjes së kutisë së kapësit të barit. timoni mund të rregullohet individualisht dhe të paloset pa përdorur mjete. Kjo mundëson ruajtjen e hapësirës dhe transportin e lehtë të kositësit të barit STIHL. Në vendin e përdorimit, RME 443 C garanton lartësinë optimale të lëndinës falë rregullimit qendror të lartësisë së prerjes, i cili mund të rregullohet në lartësinë e kërkuar të prerjes me hapa. Kutia e kapjes së barit 55 litra e palosshme gjithashtu e bën jetën tuaj më të lehtë. Hapet lehtë dhe përmban një tregues të integruar të nivelit. Fletët speciale në kutinë e kapëses së barit e drejtojnë ajrin anash drejt tokës gjatë kositjes për të parandaluar hedhjen e papastërtive. Nëse dëshironi të trajtoni lëndinën tuaj me një kujdes veçanërisht të pasur me lëndë ushqyese, STIHL RME 443 C mund të shndërrohet në një kositëse me shumë kositës duke përdorur kompletin e duhur të mulçimit të disponueshëm si aksesor.

Categories: , , ,

Përshkrim

Lëndinë deri në 600 m²
Gjerësia e prerjes 41 cm
Lartësia e prerjes 6 cilësime (qendrore)
Kuti kapëse bari 55 l
Fuqia nominale 1.500 W
Pesha 21 kg
Shpejtësia e punës 2.900 U/min
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 96 dB(A)
Faktori i pasigurisë K 0,65 m/s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB(A)] 2 dB(A)
Vlera e vibrimit ahw 1,3 m/s²