Korrëse Bari Elektrike RME 339 C

Kositësja e barit STIHL RME 339 C me gjerësi prerjeje 37 cm është ideale për lëndinat e vogla pasi manovrohet lehtë. Megjithatë, kjo kositës elektrike për lëndinë karakterizohet veçanërisht nga timoni i saj monokomfort me dy cilësime lartësie. Kjo mundëson punë veçanërisht të këndshme në një sërë aspektesh. Për shembull, mund të paloset thjesht dhe shpejt për ruajtjen e hapësirës së makinës kositëse të lëndinës, si dhe lehtësimin e heqjes së kutisë së kapëses së barit 40 litra për zbrazje. Dorezat praktike të mbajtjes shërbejnë për transport në vendin tjetër të përdorimit. Lehtësuesi integral i tendosjes së kabllit e lidh në mënyrë të sigurt kabllon zgjatuese në kombinimin ndërprerës/prizë. Rregullimi qendror i lartësisë së prerjes siguron që ju mund të shijoni gjithmonë lartësinë e përsosur të lëndinës. Nëse dëshironi të mbuloni edhe lëndinën tuaj duke përdorur STIHL RME 339 C, kjo kositës elektrike e barit mund të shndërrohet në një kositëse shumëfishe duke përdorur kompletin e duhur të mulçimit që disponohet si aksesor.

Categories: , , ,

Përshkrim

Lëndinë deri në 500 m²
Gjerësia e prerjes 37 cm
Lartësia e prerjes 5 cilësime (qendrore)
Kuti kapëse bari 40 l
Prodhimi nominal 1.200 W
Pesha 15 kg
Shpejtësia e punës 3.200 U/min
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 93 dB(A)
Faktori i pasigurisë K 0,25 m/s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB(A)] 1 dB(A)
Vlera e vibrimit ahw 0,5 m/s²