Korrëse Bari Elektrike RME 235

Nëse dëshironi të kositni lëndina të vogla dhe të menaxhueshme, kositësja elektrike e barit me zhurmë të ulët STIHL RME 235 është zgjidhja e duhur. Falë konstruksionit të thjeshtë por të fortë, kujdesi për lëndinë është veçanërisht i drejtpërdrejtë me këtë kositës të lehtë. Lartësia optimale e prerjes së lëndinës mund të vendoset në pesë nivele duke përdorur rregullimin qendror të lartësisë së prerjes. Kjo siguron rezultate mbresëlënëse të kositjes dhe një model prerjeje të rregullt në kopshtin tuaj. Treguesi i integruar i nivelit në kutinë e kapësit të barit ju tregon se kur ka ardhur koha për ta zbrazur atë. timoni i palosshëm është i rregullueshëm në dy cilësime dhe makina ka një dorezë praktike mbajtëse. Kjo makinë kompakte dhe e lehtë me peshë 13 kg mund të ruhet dhe transportohet në një mënyrë që kursen hapësirë.

Kategoria: , , ,

Përshkrim

Lëndinë deri në 300 m²
Gjerësia e prerjes 33 cm
Lartësia e prerjes 5 cilësime (qendrore)
Kuti kapëse bari 30 l
Prodhimi nominal 1.200 W
Pesha 13 kg
Shpejtësia e punës 3.200 U/min
Niveli i matur i presionit të zërit LpA 79 dB(A)
Niveli i garantuar i fuqisë së zërit LWAd [dB(A)] 93 dB(A)
Faktori i pasigurisë K 0,7 m/s²
Faktori i pasigurisë KpA [dB(A)] 2 dB(A)
Vlera e vibrimit ahw 1,4 m/s²