Kominoshe me mbrojtje kundër prerjeve dhe me dukshmëri të lartë

Me rripa reflektues dhe ngjyrë
me dukshmëri të lartë. Ngjyrë
portokalli me dukshmëri të lartë, 85 % poliestër, 15 % pambuk, ajrim në pjesën e brendshme të kofshës, EN 471
dhe EN 381, klasi mbrojtës 1
(=ˆ 20 m/s), dizajni A.
përmasat 44 – 64a
Nr. i porosisë 0000 884 69

Kategoria: , Tag: