Gërshërë profesionale me gradacion LOWE 3.104

Përshkrim

Gërshërë origjinale LÖWE 3.104 me ndalesa 45 gradë për përdorim profesional në industri dhe zejtari – Prerës me kënd, kudhore për prerje precize në dru plastik gome lëkure PVC