Fshirese Elektrike per siperfaqe te thata e te lageshta STIHL SE 122

Fshesë me korrent të fuqishëm të lagësht dhe të thatë. Me kontroll të shpejtësisë dhe fillim të butë. Me funksionin e pastrimit të filtrit, bashkimin me çlirim të shpejtë, rrotat rrotulluese me frenim mbyllës dhe grykë universale për të gjitha qëllimet. Sistem i shumëfishtë filtrash dhe tub thithës inox 3 metra.

Përshkrim

Presioni maksimal i vakumit 250 mbar
Prurje thithëse 3.700 l/min
Tensioni i rrjetit 230 / 1- / 50 V / Hz
Konsumi maksimal i energjisë 1500 W
Pesha 1) 12.1 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 65,1 dB (A)
Gjatësia e zorrës thithëse 3 m
Diametri i zorrës 36 mm
Vëllimi i enës 30 l
Vëllimi i thithjes 3600 l/min