Fryrës Ajri STIHL BGA 45

Pjesë e serisë AI, ventilatori dore BGA 45 jep fuqinë që ju nevojitet me një vlerë të jashtëzakonshme. Është jashtëzakonisht i qetë dhe i lehtë në 4,9 lbs., duke përfshirë baterinë e integruar. Me një karikim të vetëm, BGA 45 mund të pastrojë më shumë se 13 vende parkimi (2,153 ft katror) me një shpejtësi fryrje prej 85 mph dhe një vëllim ajri prej 247 cfm. Nëse zotëroni një pronë të vogël dhe keni nevojë për një ventilator të shpejtë për rrugëtimin dhe vendkalimet tuaja, BGA 45 është paketa e plotë.

Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit dhe kushteve. Vjen me bateri dhe karikues të integruar.

Kategoria: ,

Përshkrim

Pjesë e serisë AI, ventilatori dore BGA 45 jep fuqinë që ju nevojitet me një vlerë të jashtëzakonshme. Është jashtëzakonisht i qetë dhe i lehtë në 4,9 lbs., duke përfshirë baterinë e integruar. Me një karikim të vetëm, BGA 45 mund të pastrojë më shumë se 13 vende parkimi (2,153 ft katror) me një shpejtësi fryrje prej 85 mph dhe një vëllim ajri prej 247 cfm. Nëse zotëroni një pronë të vogël dhe keni nevojë për një ventilator të shpejtë për rrugëtimin dhe vendkalimet tuaja, BGA 45 është paketa e plotë.

Pretendimi i përdorimit i testuar dhe verifikuar nga një laborator i pavarur testimi i palës së tretë. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit dhe kushteve. Vjen me bateri dhe karikues të integruar.
Burimit të energjisë Bateria
PESHA 4.9 lbs.
FORCA FRYRËSE 5 Njuton
MAX. SHPEJTËSIA E AJRIT 98 mph
VËLLIMI I AJRIT NË GRUP 247 cfm
SERIA E BATERIVE Seria AI
KOHA E FUNKSIONIMIT (me baterinë e integruar) 10 min.
KOHA E KARKIMIT 300 min.