Freza Stihl MH685

Freza STIHL MH 685 është e shpejtë, e qëndrueshme, efektiv dhe i përshtatshëm për një gamë të gjerë të llojeve të dheut dhe tokës. Edhe pse motori i benzinës lëron brazda të reja fuqishëm , perdorimi i makinerisë është akoma i rehatshëm. Kjo është bërë e mundur nga elementët antivibrues midis kutisë së ingranazhit dhe dorezave, si dhe shpërndarja inteligjente e peshës së frezës. Lartësia dhe gjerësia e shiritit mund të rregullohen siç kërkohet për të garantuar rehati maksimale të funksionimit. Mund të paloset për qëllime magazinimi. Makina funksionon si përpara ashtu edhe prapa, ndërsa nxitja e frenave siguron kontroll të saktë. Nëse kërkohet, gjerësia e punës mund të ulet gjithashtu nga 85 cm në 60 cm në mbjelljen afër njëra-tjetrës. Një kambio i fortë me kuti ingranazhi i bërë nga alumini, boshti i kambios në çelik të ngurtësuar dhe ingranazhi të bëra nga aliazh bronzi sigurojnë gjithashtu një jetë të gjatë shërbimi. Çifti i rrotave në pjesën e pasme janë palosur gjatë funksionimit, por mund të përdoren për të transportuar ose ruajtur MH 685.

Kategoria: Tag: