Freza Stihl MH585

Freza STIHL MH 585 është një makinë me shumë qëllime shumë-ideale për parcela me madhësi të mesme tokë dhe kopshtesh më të mëdha. Motori është mjaft i fuqishëm për të kthyer tokën e fortë në mënyrë efektive. Kjo freze është e përkryer për krijimin e kopshteve të reja dhe shtretërve të luleve, si dhe përgatitjen e shtretërve të farave për të vjetrat. Karakteristikat e pajisjeve të tilla si sistemi i integruar kundër vibrimit, tipari qendror i rregullimit të shiritit për përshtatjen e makinës në lartësinë e trupit tuaj dhe marshi prapa bëjnë punën shumë më të lehtë. Pajisjet lejojnë që krijuesi i mjetit të manovrojë me lehtësi, të ndryshojë drejtimin ose të lundrojë rreth pengesave. Qendra e ulët e gravitetit gjithashtu kontribuon në trajtimin e lehtë të makinës. Makina përmban rrota të palosshme dhe një doreza të rregullueshme që lejojnë ruajtjen e lehtë dhe të kursimit të hapësirës per frezen.

Kategoria: , Tag: