Çizme lëkure FUNCTION për sharrë me zinxhir

Materiali i sipërm i bërë prej
lëkurës me kokrriza dhe
rezistente ndaj ujit. Ngjyrë e
zezë, shumë e rehatshme
falë astarit të ajrosshëm me
qafa me vata, pjesë e fortë te
lidhëset me çengelë të thellë
për lidhëset, mbrojtje e
shkëlqyer kundër veshjeve
dhe gërryerjeve, mbrojtje
PU e tabanit, kapje shumë
e mirë falë tabanëve me
profil kundër rrëshqitjes.
Përmasat 39 – 47
Nr. i porosisë 0000 883 95

Kategoria: , Tag: