Bazament Trapani wolfcraft 5027000

Përshkrim

Jakë Euronorm Ø 43 mm, për të gjitha stërvitjet e zakonshme me qafë Euronorm 43 mm
Kolona e rrumbullakët 40 mm me një raft të dhëmbëzuar 420 mm të vidhosur, për shpim të drejtë pa përdredhje
ndalesa e thellësisë me rregullues të shpejtë dhe unazë shkallëzimi për vendosjen e thellësisë së shpimit me saktësi në milimetër