Firma Kushova ! Dyqani online i veglave të punës, pajisjeve dhe makinerive profesionale

01
NË TREGUN SHQIPTAR

Prej vitit 1993

FIRMA KUSHOVA operon në tregun shqipëtar që prej vitit 1993 si distributor i autorizuar i markave prestigjoze si STIHL , MAKITA, KNIPEX, SOLA , WOLFCRAFT, DECA, REMPOWER, ELEKTRO MASCHINEN etj.

Duke tregtuar vetëm emrat më të mëdhenj të sektorit te ndertimit , kopshtarise, pylltarise dhe bujqesise kemi arritur besueshmerin tek klientët tanë të devotshëm të cilët kërkojnë vetëm veglat më kualitet maksimal.

 

Ne ofrojme nje gamë te gjerë produktesh dhe u krijojmë mundësinë profesionistëve të gjejnë veglat dhe aksesorët e përshtatshëm për profilet e tyre.

 

02
Objektivat

Çfarë ofrojmë dhe vizioni ynë

 

FIRMA KUSHOVA është sot një pikë referimi për sa i përket shërbimit profesional ofruar nga një staf i kualifikuar dhe gjithmonë i përkushtuar ndaj klientit, individ apo biznes, cilësisë dhe asistencës teknike.

Zhvillimi i vazhdueshëm i kompanisë dhe objektivat janë ne bazuar në:

  • Kërkimin e vazhdueshëm të produkteve dhe teknologjive më të reja.
  • Transport të shpejtë për t’ju gjendur pranë klientëve kudo në Shqipëri.
  • Ruajtjen e raportit më të mirë midis cilësisë dhe cmimit
Çfarë po kërkoni te Dyqani Kushova?
Ju lutemi shkruani fjalën që dëshironi të kërkoni dhe shtypni "enter"