Pastrues me Presion STIHL RE 110

Pastrues i përshtatshëm me presion të lartë me veçori shtesë. Koka e pompës prej alumini, motor induksioni pa furçë, çantë e integruar e rrotave, grup spërkatës pastrues, hundë rrotulluese, hundë e rregullueshme e ventilatorit me rregullim të presionit, bashkim me çlirim të shpejtë kundër stërvitjes në këmbëzën dhe mjetin, pozicion parkimi për fikjen e spërkatësit kur merrni thyerje, zorrë me presion të lartë 7 m, dorezë transporti, spërkatës veçanërisht të gjatë me dorezë të butë për funksionim të përshtatshëm, dorezë teleskopike alumini, ndarje në anën e magazinimit me grykë të integruar dhe ruajtje të kabllove të energjisë.

Përshkrim

Presioni i funksionimit 110 bar
Presioni maksimal 1) 120 bar
Min.përçueshmëria e ujit 380 l/h
Qarkullimi maksimal i ujit 440 l/h
Temperatura maksimale e furnizimit me ujë 40 ° C
Pesha 2) 17.6 kg
Niveli i fuqisë së zërit 3) 81 dB (A)
Gjatësia e kabllit të rrymës 5 m
Vibrimi i gjallë majtas 4) 0,9 m/s²
Niveli i dridhjeve djathtas 4) 1,8 m / s²
Tensioni i rrjetit 230 V
Gjatësia e zorrës me presion të lartë 7 m