Motosharra STIHL MSA 200 C-B

Përshkrim

Asnjë tërheqje e kordonëve, përzierjen e karburantit ose procedurat e ndërlikuara të nisjes. Me sharrë elektrike me zinxhir MSA 200 C-B, thjesht shtypni këmbëzën dhe filloni të prisni. Përveç nisjes së lehtë, veglat tona me bateri prodhojnë zero shkarkime gazi dhe janë më të qeta se homologët e tyre me benzinë, duke i bërë ato një zgjedhje ideale për zonat me kufizime të emetimit ose zhurmës. Mundësuar nga një bateri litium-jon e këmbyeshme STIHL, kjo sharrë elektrike me zinxhir jep shpejtësinë, kapacitetin e prerjes dhe kohën e punës për të kryer pothuajse çdo punë prerjeje në pronën tuaj. STIHL MSA 200 C-B është një sharrë elektrike me zinxhir mjaftueshëm e fortë për të mbajtur emrin STIHL.

Gjatësia aktuale e shiritit udhëzues të listuar mund të ndryshojë nga gjatësia efektive e prerjes, bazuar në atë ku është instaluar koka elektrike. Koha e funksionimit mund të ndryshojë në bazë të llojit të baterisë, nivelit dhe kapacitetit të karikimit, modelit, stilit të funksionimit dhe kushteve. Bateritë dhe karikuesit mund të blihen veçmas ose si grup i kombinuar me vegla.