Kosore STIHL

Kategoria: , ,

Përshkrim

Kosore Drap i veçantë i dorës, i përshtatshëm për menaxhimin e rritjes së të rinjve dhe pastrimin e rritjes së ulët. Me një dorezë të rehatshme mbrojtëse lëkure.