Grirese STIHL GH370S

Griresi STIHL GH 370 S është një ekspert i provuar në copëtimin e degëve pak më të trasha si shpejt dhe me efikasitet. Njësia e teheve Multi Cut 370 copëton shpejt copat e forta të pemëve dhe gardheve në copëza. Presa rrotullohen me shpejtësi deri në 3000 rpm për të siguruar që vetëm copëzat e vogla kanë mbetur në fund. Drejtuar nga një motor i fuqishëm benzine, copëtuesi i drurit mund të trajtojë degë deri në 45 mm të trasha. Edhe degët anësore janë të lehta për tu futur përmes grykës së ushqimit të gjerë. GH 370 S vepron në mënyrë të pavarur nga furnizimi me energji elektrike dhe për këtë arsye është ideal për të punuar në parcela të gjera ose të largëta të tokës. Ajo gjithashtu ofron lëvizshmëri të mirë për qëllime transporti. Dy rrota transporti, një shasi e gjerë dhe doreza e bëjnë copëtuesin të thjeshtë për tu manovruar.

Kategoria: Tag: