Gershere Kopshtari STIHL

Tehe shumë të forta të kalitura,
me kanal për lëngun gjatë
krasitjes. Kokë prerëse me
lubrifikim të brendshëm me vaj.
Kanale ndalimi në tehun e
kundërt për të parandaluar
prerjen nga rrëshqitja. Doreza
alumini me mbajtëse ergonomike dhe një zbutës të përplasjes.
Të lehta
60 cm, Ø deri në
3 cm,
1.000 g
Nr. i porosisë 0000 881 3669

Kategoria: , Tag: