Fshirese Elektrike per siperfaqe te thata e te lageshta STIHL SE 62

Për të hequr qafe pluhurin, papastërtitë dhe lëngjet brenda dhe jashtë. Opsionet e fshesës së lagësht / të thatë, funksioni i ventilatorit duke lëvizur tubin e thithjes në portin e shkarkimit, sistemi i shumëfishtë i filtrave, pastrimi i filtrit, hunda e dyshemesë e ndërrueshme, gryka universale dhe gryka e çarjes.

Përshkrim

Presioni maksimal i vakumit 210 mbar
Prurje thithëse 3600 l/min
Tensioni i rrjetit 220-240 / 1 ~ / 50 V / Hz
Konsumi maksimal i energjisë 1400 W
Pesha 1) 7,5 kg
Niveli i presionit të zërit 2) 70,9 dB (A)
Gjatësia e zorrës thithëse 2,5 m
Diametri i zorrës 32 mm
Vëllimi i enës 20 l
Vëllimi i thithjes 3600 l/min