Zmeriluesi oscilues BO4901

Doreze kunder rreshqitjes, ergonomike, dhe komode
Vibrimet e reduktuara në nivel shumë të ulët, me barazpeshuesin e përmiresuar
Njësia e integruar për largimin e pluhurit qe lidhet me fshesën me vakum Makita